Nieuws & Informatie

Fysio & Fitness Middenmeer

Sporten wordt weer makkelijker!!

Inschrijven voor de fitness of een groepsles is niet meer verplicht, uitzondering hierop zijn de lessen BodyBalance™, Yin en Pilates; inschrijven voor deze lessen blijft voorlopig wel verplicht.

Kom lekker sporten wanneer het jou uitkomt!
Maar let op: het is nog wel verplicht om bij binnenkomst je te registreren met de tag! Heb je nog geen tag? Laat dan een tag aan je gegevens koppelen door een van onze medewerkers.

deel dit bericht via...

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Fysio Fitness

Fysio Fitness

Dit bericht is geschreven door Fysio & Fitness Middenmeer heb je vragen na het lezen van bovenstand verhaal, neem dan contact met ons op via info@fysio-fitnessmiddenmeer.nl of via de contactpagina.

Facebook

Fysio & Fitness Middenmeer instagram

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

Les Mills Core ®

In een LES MILLS CORE les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille.

Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet. Bij LES MILLS CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Alle oefeningen in LES MILLS CORE hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau.

Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij LES MILLS CORE gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.