Nieuws & Informatie

Fysio & Fitness Middenmeer

Yin met Kayleigh Huisman

Met ingang van donderdag 1 juli is het zover: Kayleigh gaat de Yin op donderdagavond geven! Kayleigh heeft al Fitwalk gegeven en valt af en toe in bij de Grit lessen. Daarnaast is Kayleigh regelmatig in de fitness te vinden als instructeur of om te sporten. Onder begeleiding van Gonny heeft Kayleigh al veel geleerd over de Yin. De les door Kayleigh wordt gegeven op donderdagavond om 20.00.

deel dit bericht via...

Fysio Fitness

Fysio Fitness

Dit bericht is geschreven door Fysio & Fitness Middenmeer heb je vragen na het lezen van bovenstand verhaal, neem dan contact met ons op via info@fysio-fitnessmiddenmeer.nl of via de contactpagina.

Facebook

Fysio & Fitness Middenmeer instagram

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

Les Mills Core ®

In een LES MILLS CORE les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille.

Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet. Bij LES MILLS CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Alle oefeningen in LES MILLS CORE hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau.

Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij LES MILLS CORE gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.