Eline Flokstra

Ik ben een enthousiaste fysiotherapeut met veel affiniteit met sport en geef een grote . Ik ben al een aantal jaar eigenaar van Fysio & Fitness Middenmeer en sinds januari 2020 samen met Anita eigenaar van Fysiotherapie LEF.

Mijn interesse binnen de fysiotherapie gaat uit naar klachten en dysfuncties van de wervelkolom. Tijdens mijn stages heb ik mij veel bezig gehouden met nek -en schouderklachten. Ik vind het belangrijk mij binnen het vak te blijven ontwikkelen. En blijf daarom in mijn scholing op zoveel mogelijk vlakken kennis op doen

Naast mijn opleiding fysiotherapie heb ik ook een HBO-opleiding Sport en Bewegen afgerond. Hier heb ik veel kennis en kunde opgedaan met sport en sport gerelateerde klachten. Ik ben zeer bekwaam in de medische fitness en fitnesstrainer Reuma.

Ondertussen ben ik mij blijven scholen in de revalidatie na hartfalen, long revalidatie en post covid revalidatie en ben ik daarnaast fysiotherapeut Claudicatio en COPD.

Omdat lichaam en geest samen maken hoe we ons voelen en hoe we herstellen ben ik in 2021 gestart met de opleiding yin therapeut. En help ik mensen te voelen waarom er spanning stress of pijn in hun lichaam zit. En samen een weg te vinden naar een volledig gezond herstel.

Mijn kracht is mijn enthousiasme en positieve kijk op het leven. Ik vind het een uitdaging om met mijn cliënten te kijken naar mogelijkheden op het gebied van bewegen en gezondheid, juist ook als de cliënt zelf denkt dat sporten of bewegen er niet meer in zit. In mijn visie kan iedereen op zijn/haar niveau bewegen en ik wil daar graag aan bijdragen. Als fysiotherapeut en yin therapeut.