Corianne v.d. Veldt – Hiemstra

Mijn naam is Corianne v.d. Veldt – Hiemstra en ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In het daarop volgende schooljaar ben ik gestart met de opleiding Manueel Therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel.


Door de jaren heen heb ik veel bijscholing gedaan, vooral gericht op nek-, schouder- en armklachten. Daarnaast heb ik een aantal cursussen gedaan binnen het onderwerp pijn en workshops om te leren werken met het TENS apparaat en kan ik Dry Needling toepassen. Ook werk ik met kinesiotape/medical tape.
 In 2023 ben ik gestart met een basismodule Fasciatherapie. Ontzettend interessant! Ik heb heel veel zin om mij hier verder in te verdiepen. 

In mijn dagelijks leven ben ik ook graag in beweging. Een grote passie van mij is paardrijden. Daarnaast heb ik een interesse voor het hardlopen en heb ik mij laten scholen op het gebied van hardlooptechnieken. Het is leuk om te analyseren (video-analyse) hoe iemand beweegt en te bedenken op wat voor manier dit verband kan houden met een bestaande blessure.