Personal training

Wil je afvallen? Meer spieren? Conditie verbeteren en je energieker voelen? Heb je net dat zetje in de goede richting nodig om je doelen te bereiken? Dan kan personal training een krachtige middel zijn om hetgeen te bereiken wat jij zo graag zo willen.

Hoe werkt het?

Stap 1: Aanmelding

Vul het online intake-formulier in. Deze krijgen wij binnen via de email en wordt gebruikt bij het intakegesprek met de trainer. Ook nemen wij contact op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Stap 2: Intakegesprek

Vooraf aan de personal training wordt er een intakegesprek gehouden. In dit gesprek wordt het online intakeformulier besproken en aangevuld, om een goede basis te creëren voor de personal training. Uiteindelijk is het belangrijkste doel: Het komen tot doelstellingen!

Stap 3: Trainen

Trainingen worden helemaal vormgegeven aan de doelstellingen en behoeftes die jij hebt. Elke training duurt 60 minuten, deze kun je binnen doen of zelfs buiten op locatie naar keuze. Aan ons de taak om de trainingen zo uitdagend en afwisselend mogelijk te maken zodat jij je doelstelling gaat bereiken.

Wat kost het?

Wij hanteren per training € 50,00 . Voor dit bedrag krijg je:

  • 60 minuten 1 op 1 training.
  • Trainingen geheel aangepast op jouw doelstelling en behoefte en op locatie naar voorkeur.

 

Gedurende personal training bieden wij naast je trainingen ook:

  • Voedingsbegeleiding, waarin wordt er meegekeken met je voedingspatroon en krijg je begeleiding waar nodig is.
  • Alle werkdagen online bereikbaarheid voor vragen en adviezen.
Personal training

Personal training