Bokstherapie met onze therapeut

Bokstherapie laat je weer voelen. Wanneer je een traumatische ervaring hebt gehad, kost het tijd en energie om dat te verwerken. En soms lukt dat helemaal niet.

Een onverwerkt trauma kan ervoor zorgen dat je het contact met jezelf kwijtraakt. Je sluit je af voor je omgeving, maar vooral voor je gevoel. Als gevolg daarvan kunnen lichamelijke en psychische klachten ontstaan die je leven nog meer ontregelen.

Het is tijd om terug te keren naar jezelf. Bokstherapie laat je weer voelen en laat jou weer de baas over je eigen leven zijn. Niet je trauma, maar jij hebt de controle.

de methode

Bokstherapie is een lichaamsgerichte therapie. Een combinatie van praktische oefeningen en gesprekken, zonder dat je daarbij je hele verhaal hoeft te delen.

De combinatie van praten en bewegen maakt het mogelijk om dieper door te dringen. Tot in de fysieke en emotionele blokkades die je overlevingsmechanisme heeft opgeworpen.

De therapie focust zich op het onbewuste gedrag, vaak terug te zien in je houding, het bewegen en je reactie op de woorden en bewegingen van anderen. Denk maar eens aan emoties, reflexen en patronen.