Nieuws & Informatie

Fysio & Fitness Middenmeer

Wij zoeken jou!

Fitness instructeur – groepslesinstructeur

Wil jij ons team versterken voor minimaal 10 uur per week.
Met de mogelijkheid tot uitbreiding in uren en werkzaamheden.

Functieomschrijving:
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze leden. Je bent bekend in de fitnesswereld en met het geven van groepslessen of bereid dit te leren. Je bent vriendelijk, representatief, je kunt zelfstandig plannen en organiseren en mensen helpen in de fitness. Ben je verbaal en schriftelijk sterk in de Nederlands taal.

Wij zoeken vast een collega voor de vrijdag van 8:30 uur tot 13:30 uur en voor wisselende diensten zowel overdag als avonden en op zaterdagochtend. Lijkt het je leuk om jouw steentje bij te dragen in ons dynamische team? Ben je sportief en wil je werken in een team met fysiotherapeuten, fitnessinstructeurs en een gewichtsconsulent. En wil je jouw deel als fitnessinstructeur daarin bijdragen en doe je dat bovenal allemaal met een lach?

Kan jij je vinden in bovenstaande?
Stuur dan een mail met motivatie, je CV en een foto naar info@fysio-fitnessmideenmeer.nl.

deel dit bericht via...

Fysio Fitness

Fysio Fitness

Dit bericht is geschreven door Fysio & Fitness Middenmeer heb je vragen na het lezen van bovenstand verhaal, neem dan contact met ons op via info@fysio-fitnessmiddenmeer.nl of via de contactpagina.

Facebook

Fysio & Fitness Middenmeer instagram

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

Les Mills Core ®

In een LES MILLS CORE les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille.

Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet. Bij LES MILLS CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Alle oefeningen in LES MILLS CORE hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau.

Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij LES MILLS CORE gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.