Rathera Additief Diagnose & Therapie Systeem

Gezond worden.. gezond blijven..

Rathera Additief Diagnose en Therapie Systeem bestaat uit elektro-acupunctuur diagnose en -therapie door oa. de Rathera Elektro-acupuntuur. Het is een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en te voorkomen.

De behandelwijze is gebaseerd op kennis van homeopathie en acupunctuur, en reguliere geneeskunde en is geschikt voor kinderen vanaf baby. Behandeling is zinvol als het lichaam zelf niet (meer) in staat is de klachten te verhelpen.

Met behulp van elektro-acupunctuur stelt de therapeut vast welke verstoringen in het lichaam aanwezig zijn. Vervolgens behandelt hij de oorzaak van de klachten; niet de symptomen maar de gesignaleerde verstoringen. Het uiteindelijke doel is evenwichtsherstel van lichaam en geest.

In principe kunnen alle klachten met behulp van elektro-acupunctuur behandeld worden. Veel behandelde klachten zijn chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, allergieën, hoofdpijn, darmstoringen, huidklachten, hormoonstoringen en emotionele storingen zoals angsten en depressies.