LES MILLS BODYPUMP ™

Bodypump™ is een spierverstevigende, functionele workout en de snelste manier om in vorm te komen, sterker te worden en vet te verbranden.

LES MILLS SPRINT ™

Les Mills SPRINT™ is geen gewone workout, maar een High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike.

LES MILLS BODYCOMBAT ™

LES MILLS BODYCOMBAT™ is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten.

LES MILLS RPM ™

Les Mills RPM™ is de indoor cycling workout waarbij u rijdt op het ritme van krachtige muziek.

YIN

U neemt plaats in een bepaalde houding. Daar mag u 3 tot 5 minuten in blijven zitten. U hebt alle tijd om in de houding te komen.

SH’BAM™

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club!

PILATES

Pilates is geschikt voor iedereen die op eigen niveau op verantwoorde wijze wil werken aan een sterkere rug, plattere buik en strakkere benen en billen.

Spinning ®️

In de jaren ’80 van de vorige eeuw werd Spinning® geïntroduceerd in de Verenigde Staten.

CIRCUITTRAINING

Tijdens de circuittraining volgt u onder begeleiding van een instructeur een circuit waarin u  verschillende oefeningen uitvoert.

SENIORENFIT

Seniorenfit is een groepsles die afgestemd is op senioren. Tijdens de les beginnen we met het opwarmen van de spieren. Na het opwarmen worden er oefeningen gedaan die bedoeld zijn om uw algehele conditie te verbeteren.

BOOTCAMP

Bootcamp is een groepsles waarbij u sport in de buitenlucht. Onder begeleiding van een fitnessinstructeur werkt u aan uw conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

CLUBJOY YOGA ®

ClubJoy Yoga® is een training waarmee u werkt aan uw lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook de geest moet in conditie zijn.

YOGA PLUS

Yoga plus is een mildere vorm van yoga. Bij deze vorm hoeft men bv. niet op de knieën te zitten.

Les Mills Grit ™

Les Mills GRIT™️ SERIES bestaat uit drie High Intensity Interval Trainingen van 30 minuten, te weten: Les Mills GRIT™️ Athletic, Les Mills GRIT™️ Cardio en Les Mills GRIT™️ Strength. Welke training wordt gegeven varieert per week. Daardoor blijft Les Mills GRIT™️ SERIES een uitdaging.

Wil jij hard werken en jezelf tot het uiterste uitdagen? Dan is Les Mills GRIT™️ SERIES echt iets voor jou!